Доступність посилання

ТОП новини

У Києві з 7 лютого підвищуються тарифи на проїзд у міському транспорті


Нові тарифи на перевезення пасажирів у міському громадському транспорті почнуть діяти з суботи, 7 лютого 2015 року, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

«Вартість однієї поїздки автобусом, трамваєм, тролейбусом чи фунікулером становитиме 3 гривні. Вартість разового квитка на перевезення міською електричкою, яка працює у звичайному режимі руху, встановлена у розмірі 4 гривень. Вартість поїздки у метрополітені (без використання пластикової безконтактної картки) становитиме 4 гривні», – йдеться в повідомленні.

Розпорядження Київської міської державної адміністрації про встановлення тарифів на перевезення пасажирів і вартості проїзних квитків у міському пасажирському транспорті зареєстроване в Головному управлінні юстиції в місті Києві й оприлюднене в газеті «Хрещатик».

Водночас, наголосили в міськадміністрації, у разі використанні безконтактної картки вартість проїзду в метро залежатиме від кількості поїздок.

Від 1 до 9 поїздок – 4 гривні

Від 10 до 19 поїздок – 3,90 гривні

Від 20 до 29 поїздок – 3,80 гривні

Від 30 до 39 поїздок – 3,70 гривні

Від 40 до 49 поїздок – 3,60 гривні

Від 50 поїздок – 3,50 гривні

Заставна вартість пластикової безконтактної картки складатиме 12 гривень.

Кількість поїздок, яка може бути одноразово придбана на пластикову картку, не може перевищувати 50 одиниць. Загальна кількість поїздок, яка може бути придбана на пластикову безконтактну картку, не може перевищувати 100 одиниць.

Раніше в київській мерії прогнозували подорожчання громадського транспорту в Києві з 1 лютого, згодом називали дату – 9 лютого.

XS
SM
MD
LG