Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу через обстріли на Донеччині загинули 4 цивільних, 3 поранені – МВС


Наслідки обстрілу Дебальцева, 19 січня 2015 року
Наслідки обстрілу Дебальцева, 19 січня 2015 року

За минулу добу до міліції надійшли повідомлення про 4 загиблих і 3 поранених мирних жителів, відкриті кримінальні справи, повідомляє прес-служба головного управління МВС в Донецькій області.

«В Авдіївці було вбито 2 жінки, 1 отримала численні осколкові поранення. На місця руйнувань в перерві між обстрілами змогли виїхати правоохоронці. Встановлено особу однієїз загиблих. Снаряд влучив прямо в будинок, внаслідок чого будова зруйнована, а господиня загинула», – йдеться у повідомленні.

У зв’язку з постійними обстрілами інформація з «гарячих точок» надходить із запізненням, обставини та дані про постраждалих уточнюються.

У донецькій міліції зауважують, що не припиняються артобстріли бойовиками населених пунктів Мар’їнського, Артемівського, Ясинуватського районів, а також Авдіївки, Дебальцева та передмість Маріуполя.

В ООН повідомляють про збільшення кількості жертв конфлікту на Донбасі до 5358 людей. Як заявив верховний комісар ООН з прав людини, щонайменше 224 мирні жителі загинули, 545 були поранені внаслідок боїв, що активізувалися в останні три тижні січня.

XS
SM
MD
LG