Доступність посилання

ТОП новини

Кількість загиблих від обстрілу Краматорська зросла


У результаті обстрілу Краматорська загинули щонайменше 7 мирних жителів
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:03:28 0:00

У результаті обстрілу Краматорська загинули цивільні

Внаслідок обстрілу Краматорська Донецької області загинуло 15 людей. Про це повідомляє прес-служба РНБО з посиланням на секретаря Радбезу Олександра Турчинова.

«Секретар РНБО Олександр Турчинов повідомив, що за попередніми даними, внаслідок обстрілу російсько-терористичними угрупованнями міста Краматорськ сьогодні загинули 15 осіб та 63 поранено, з них – 5 дітей. Він також зазначив, що Краматорськ обстріляли з найсучаснішої російської системи залпового вогню з використанням касетних боєприпасів», – мовиться у повідомленні РНБО.

Тим часом Донецька облдержадміністрація з посиланням на департамент охорони здоров’я області повідомляє про 12 загиблих.

«Внаслідок обстрілу загинули 10 осіб – 5 цивільних та 5 військових. Окрім цього, 2 людини померли у лікарні. Таким чином загальна кількість загиблих – 12 осіб», – зазначають у Донецькій ОДА.

У вівторок, 10 лютого, близько 12:30 сепаратисти обстріляли Краматорськ. Снаряди влучили у летовище, а також у приватний сектор на околицях Краматорська. За повідомленням прес-центру антитерористичної операції, бойовики використовували 300-міліметрові реактивні системи залпового вогню «Смерч».

Головна військова прокуратура за фактом обстрілу Краматорська відкрила кримінальну справу за статтею «теракт».

XS
SM
MD
LG