Доступність посилання

ТОП новини

У прес-службі Порошенка уточнили: у Краматорську загинули 16 людей


Обстріл Краматорська, 10 лютого 2015 року (фото з Facebook Ilya Kiva)
Обстріл Краматорська, 10 лютого 2015 року (фото з Facebook Ilya Kiva)

Внаслідок артилерійського обстрілу житлових кварталів Краматорська та розташованого неподалік міста головного штабу антитерористичної операції загинули 16 людей.

Всього постраждали 64 особи, із яких 29 військових та 35 цивільних, зазначає прес-служба президента у повідомленні про візит Петра Порошенка до Краматорська.

Серед тих, хто залишився живим, 10 важко поранені. За даними СБУ, кількість пошкоджених обстрілами будинків сягає 41.

РНБО раніше повідомляла, що внаслідок обстрілу Краматорська Донецької області загинули 15 людей. Донецька облдержадміністрація з посиланням на департамент охорони здоров’я області інформувала про 12 загиблих.

У вівторок, 10 лютого, близько 12:30 стався обстріл Краматорська. Снаряди влучили у військовий аеродром, а також у приватний сектор на околицях Краматорська. За повідомленням прес-центру антитерористичної операції, бойовики використовували 300-міліметрові реактивні системи залпового вогню «Смерч».

Сепаратисти, які на своїх сайтах спершу хвалилися успішним обстрілом штабу АТО, після повідомлень про обстріл житлових кварталів і загибель цивільних стали твердити, що непричетні до обстрілу.

Головна військова прокуратура за фактом обстрілу Краматорська відкрила кримінальну справу за статтею «теракт».

XS
SM
MD
LG