Доступність посилання

ТОП новини

ГПУ затримала Олександра Єфремова


Олександр Єфремов, архівне фото
Олександр Єфремов, архівне фото

Генеральна прокуратура України спільно із співробітниками Служби безпеки України затримала екс-главу фракції Партії регіонів Олександра Єфремова. Про це повідомив генпрокурор Віктор Шокін.

«У суботу, 14 лютого, було проведено спецоперацію із затримання екс-голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді України Єфремова Олександра Сергійовича», − повідомили в ГПУ.

Як повідомив Шокін, Єфремов підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених частиною 2 статті 364 та частиною 2 статті 366 Кримінального Кодексу України − «зловживання службовим становищем за обтяжуючих обставин» та «службове підроблення».

Генеральна прокуратура за запитом уповноваженого президента з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі Ірини Геращенко перевіряла причетність депутата Наталії Королевської та екс-регіонала Олександра Єфремова до фінансування бойовиків на Донбасі.

Україна і Захід звинувачують Росію постачанні зброї та бойовиків на Донбас, а також введенні її військ на схід України. Москва ці звинувачення відкидає.

XS
SM
MD
LG