Доступність посилання

ТОП новини

За добу бойовики 112 разів завдавали удари по позиціях сил АТО – штаб


©Shutterstock
©Shutterstock

За добу бойовики 112 разів завдавали удари по позиціях сил антитерористичної операції. Про це повідомив речник АТО Анатолій Стельмах.

«Незаконні збройні формування не дотримуються підписаних угод. З початку режиму «тиша» противник 31 раз застосував реактивні системи залпового вогню, 4 рази танки, 56 артилерію та міномети. Кількість обстрілів наших позицій на дебальцівському напрямку в порівнянні з іншими днями навіть збільшилася. За добу 88 разів терористи завдали ударів по Дебальцеву та навколишніх селищах, використовуючи практично усі види зброї», – повідомив Анатолій Стельмах.

«Терористи від своїх кураторів отримали наказ за будь-яку ціну взяти Дебальцеве та спровокувати наших військових. Для цього ще вчора злочинці планували обстріляти місто Донецьк», – повідомив Стельмах.

Інтенсивність обстрілів позицій сил АТО, за його словами, однак, дещо зменшилась на луганському і донецькому напрямках.

Президент Петро Порошенко доручив силам, залученим в АТО, припинити вогонь із півночі 15 лютого. В штабі АТО заявляють про нічні обстріли з боку бойовиків по позиціях українських військових, і найскладнішу ситуацію фіксують якраз в районі Дебальцева.

XS
SM
MD
LG