Доступність посилання

ТОП новини

Крім Єфремова, будуть й інші затримання – ГПУ


Олексій Баганець
Олексій Баганець

Заступник генерального прокурора України Олексій Баганець підтверджує, що Генпрокуратура, крім екс-голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова, може затримати й інших діячів режиму колишнього президента Віктора Януковича.

«Закон мені забороняє зараз оприлюднювати прізвища осіб, які можуть перейти зі статусу свідка в статус підозрюваного. Це може завадити і досудовому слідству, і збору необхідних доказів. Найголовніше, що підозрювані можуть перейти на нелегальне становище. Тому прізвища я не назву, але можу сказати, що такі особи будуть», – сказав Олексій Баганець в ефірі Радіо Свобода.

Печерський районний суд Києва 16 лютого вирішив арештувати Єфремова, якого підозрюють у зловживанні службовим становищем за обтяжливих обставин і службовому підробленні. Він може вийти на волю, внісши заставу у 3 мільйони 654 тисячі гривень.

Вчора генеральний прокурор Віктор Шокін повідомив, що Олександра Єфремова також перевіряють на причетність до сепаратизму, й не виключено, що йому висунуть й інші звинувачення.

Раніше Генпрокуратура почала перевірку щодо причетності депутата Наталії Королевської і колишнього депутата Олександра Єфремова до фінансування сепаратистів на Донбасі.

XS
SM
MD
LG