Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську розслідують напад на керівника незалежної профспілки «Південмашу»


Євген Деркач
Євген Деркач

У Дніпропетровську розслідують напад на керівника незалежної профспілки державного підприємства «Південний машинобудівний завод» Євгена Деркача, повідомили сьогодні в міському управлінні міліції.

За повідомленням, за фактом інциденту розпочате кримінальне провадження за статтею «пограбування». В міліції не виключають, що, якщо потерпілий надасть висновок із лікарні про тілесні ушкодження, справа може бути буде перекваліфікована.

Сам Євген Деркач розповів, що напад на нього стався вчора ввечері. Громадський активіст, який уже півроку домагається виплати боргів із зарплати працівникам заводу й був ініціатором кількох акцій протесту, отримав дзвінок від нібито журналіста з проханням зустрітись для інтерв’ю.

Як розповідає Деркач, у призначеному місці зустрічі ніякого журналіста не виявилось, натомість із припаркованої неподалік машини вискочили четверо в масках, побили його, забрали сумку, в якій були всі профспілкові документи і сто гривень.

Активіст наразі перебуває в лікарні з ушкодженнями щелепи. Він пов’язує побиття зі своєю громадською роботою як голови незалежної профспілки «Південмашу».

XS
SM
MD
LG