Доступність посилання

ТОП новини

Запобіжний захід для Єфремова обиратимуть завтра


Олександр Єфремов
Олександр Єфремов

Печерський районний суд Києва переніс засідання щодо розгляду запобіжного заходу для колишнього голови фракції Партії регіонів Олександра Єфремова на завтра. Про це після засідання повідомив адвокат Єфремова Олександр Мельников.

За його словами, відповідне рішення ухвалено у зв’язку з необхідністю виклику експертів для участі в судовому засіданні.

14 лютого Єфремова затримали за підозрою у зловживанні службовим становищем. Печерський районний суд Києва обрав для нього запобіжний захід у вигляді утримання під вартою або внесення застави у 3 мільйони 654 тисяч гривень.

17 лютого за Олександра Єфремова внесли заставу, його звільнили з-під варти. За словами екс-депутата, заставу вніс колишній віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков.

Наступного дня, 18 лютого, Генпрокуратура оголосила Єфремову нову підозру у розпалюванні міжнаціонального конфлікту. Тоді суд ухвалив рішення про розгляд справи у закритому режимі. Прокуратура вважає, що відкритий розгляд може зашкодити слідству. Судове засідання щодо обрання запобіжного заходу для Єфремова переносили уже двічі.

XS
SM
MD
LG