Доступність посилання

ТОП новини

Французькі ультрас спровокували в Києві бійку плакатом «Крим – це Росія» – Мосійчук


Уболівальники французького клубу «Генгам» спровокували бійку на стадіоні «Олімпійський» у Києві, вивісивши плакат провокаційного змісту, стверджує депутат Верховної Ради України Ігор Мосійчук.

«Французькі вболівальники... розгорнули банер з написом «Крим – це Росія». Звісно, динамівські ультрас, багато з яких воювали і воюють з російським окупантом на сході країни, не змогли не відреагувати на таку неповагу з боку російських найманців, які були присутні серед французьких уболівальників», – повідомив депутат на своїй сторінці у Facebook.

Наприкінці поєдинку 1/16 фіналу Ліги Європи між київським «Динамо» і французьким «Генгамом» суддя перервав гру на кілька хвилин. Причиною такого рішення рефері стали дії кількох десятків прихильників українського клубу, які залишили місця у своєму секторі і через бігову доріжку стадіону намагалися потрапити до сектора французьких гостей. Між динамівськими фанатами і стюардами, які намагалися припинити порушення порядку, відбулася штовханина. Після розв’язання конфлікту французькі вболівальники залишили свої місця на стадіоні, арбітр поновив зустріч.

Коментарів цього інциденту з французького боку чи від УЄФА наразі немає.

«Динамо» виграло у «Генгама» матч-відповідь у Києві і здобуло право зіграти в 1/8 фіналу Ліги Європи. Жеребкування цієї стадії змагання відбудеться о 14:00 27 лютого.

XS
SM
MD
LG