Доступність посилання

ТОП новини

На фестивалi панiки та iстерики у Києвi вчили, як пережити кризу


Фестиваль паніки та істерики, Київ, 21 березня, 2015
Фестиваль паніки та істерики, Київ, 21 березня, 2015

У Києві на територiї Державного музею авiацiї вiдбувся iронiчний фестиваль панiки та iстерики «На днi». Органiзатори розповiдали, що на створення заходу їх пiдштовхнула знервованiсть суспiльства, що ширилась пiсля валютних коливань та зростання цiн у супермаркетах. Керiвником фестивалю став радiоведучий та шоумен Володимир Остапчук.

Кияни на фестивалi могли за одну гривню подивитись на гречку як символ дефiциту пiсля ослаблення доларa. Проводились також тренiнги щодо того, як жити, якщо зарплата у гривнi. Гостей фестивалю вчили дешево подорожувати та переробляти старi i непотрiбнi речi в модний одяг.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, багато заходiв на фестивалi стосувались i полiтичної ситуацiї в Украiнi. Охоючих учили надавати першу медичну допомогу у критичнiй ситуацiї. Також киянам роздавали брошури з iнформацiєю, як виявляти у натовпi терориста, як боротись iз панiкою та як убезпечити свiй будинок, якщо у мiстi точаться бойовi дiї.

Фестиваль паніки та істерики
Фестиваль паніки та істерики

Євген, один iз авторiв iнiцiативи таких брошур, розповiдає, що iнформувати про такi важливi речi має держава, утiм, зараз цим займається вiн iз однодумцями.

«Зараз поширюємо такi речi, як можемо. Людям потрiбна взаємодiя, до всього потрiбно бути готовими», – зазначає Євген.

Концепцiя заходу зародилась у соцiальнiй мережi Facebook, коли користувачi у гумористичнiй формi обговорювали проблеми у державi, фiнансову кризу, а також разом вчились долати труднощi. На сторiнцi заходу у Facebook готовнiсть прийти висловили близько 55 тисяч осiб.

Фестиваль панiки та iстерики у Києві
Фестиваль панiки та iстерики у Києві

XS
SM
MD
LG