Доступність посилання

ТОП новини

В рамках Ukrainian Fashion Week свої колекції представляють молоді дизайнери


Дизайнери Людмила Лобань і Катя Михалюк
Дизайнери Людмила Лобань і Катя Михалюк

Сьогодні в рамках Ukrainian Fashion Week, що триває нині в Києві, свої роботи в проекті Fresh Fashion представлять вісім молодих дизайнерів та чотири нові бренди. Метою проекту є пошук нових імен у царині моди та допомога їм.

Молодий бренд «NUMBER15CONCEPT», а це двоє дизайнерів − Людмила Лобань та Катерина Михалюк, розповіли в ефірі програми «Молодь плюс», що їхня попередня − найперша колекція, представлена на тижнях моди, повністю розпродалася.

«Щоб створити першу колекцію, необхідні колосальні інвестиції. Перший раз ти проходиш відбір, твої роботи розглядають спеціалісти. Насправді це важка робота, це лише здається що це тільки красиво, весело і легко. Показ колекції це екзамен для дизайнера, в нього кожні півроку іспит. який тримває10-15 хвилин. Але заради цього він працює півроку − щоб вони відбулися».

36-й Ukrainian Fashion Week триватиме з 18 по 25 березня. Цьогоріч організатори обрали символічне гасло – Next Step. Упродовж 8 днів свої колекції покажуть 62 дизайнери, відбудуться 45 показів.

XS
SM
MD
LG