Доступність посилання

ТОП новини

Держава готова застосувати силу для повернення контролю над Південно-Західною залізницею − виконувач обов'язків директора


Держава поверне контроль над Південно-Західною залізницею (ПЗЗ), навіть якщо для цього доведеться застосовувати силовий варіант. Про це у Facebook написав виконувач обов'язків генерального директора «Укрзалізниці» Максим Бланк.

«Найближчим часом держава поверне контроль ПЗЗ, навіть якщо доведеться застосовувати силовий варіант. Ніхто не терпітиме в столиці проявів сепаратизму − дорога не підпорядковується ні наказам Держадміністрації залізничного транспорту, ні вказівкам Міністерства, ні рішенням Кабміну», − написав Бланк.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк 4 березня відсторонив від посади начальника Південно-Західної залізниці Олексія Кривопішина у зв'язку з оприлюдненою в ЗМІ інформацією про корупційні схеми на підприємстві і ініціював проведення службового розслідування стосовно керівництва магістралі. Максим Бланк у свою чергу повідомляв про тиск на співробітників Південно-Західної залізниці, які фігурували у відповідних сюжетах ЗМІ, однак ця заява згодом була спростована.

«Укрзалізниця» 19 березня відсторонила керівний склад Південно-Західної залізниці для «нормалізації роботи підприємства, повернення вертикальної структури управління та проведення об’єктивної перевірки і аудиту державного підприємства «Південно-Західна залізниця».

XS
SM
MD
LG