Доступність посилання

ТОП новини

Порошенко: «кишенькових ЗСУ» не буде в жодного «губернатора»


Петро Порошенко
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко заявляє, що підрозділи і батальйони територіальної оборони мають входити до структурної вертикалі Збройних сил України і підкорятися їм.

«Територіальна оборона буде підкорятися чіткій вертикалі військовій, і не буде у нас у жодного «губернатора» своїх кишенькових ЗСУ», – заявив президент, виступаючи в Національній академії оборони на зустрічі з командирами батальйонів ЗСУ.

22 березня ввечері офіс державної компанії «Укрнафта» взяли під охорону озброєні люди в камуфляжі та броньовані машини. Довкола будівлі звели металевий паркан. За словами народного депутата з фракції «Блок Петра Порошенка» Сергія Лещенка, це були бійці підрозділу «Дніпро-1» з Дніпропетровщини.

Натомість керівництво «Укрнафти» і міністр внутрішніх справ Арсен Аваков спростували інформацію про присутність бійців «Дніпра-1». За їхніми словами, озброєні люди в будівлі – це охорона компанії. Під офіс «Укрнафти» прибув голова Дніпропетровської облдержадміністрації Ігор Коломойський, який пояснив посилення охорони загрозою рейдерського захоплення.

XS
SM
MD
LG