Доступність посилання

ТОП новини

За Коломойським пішов у відставку його заступник Корбан – Філатов


Депутат Верховної Ради Борис Філатов (©Shutterstock)
Депутат Верховної Ради Борис Філатов (©Shutterstock)

Разом із колишнім головою Дніпропетровської облдержадміністрації Ігорем Коломойським пішов у відставку його заступник, керівник апарату облдержадміністрації Геннадій Корбан. Про це написав у Facebook депутат Верховної Ради Борис Філатов, який до обрання до парламенту працював заступником голови ОДА.

Він також розкрив деякі деталі відставки команди Коломойського.

«Звільнення відбулося максимально коректно. Всі справи будуть передані Валентину Резніченку в максимально комфортному режимі. В суботу відбудеться мітинг-концерт «За єдину Україну», на мітингу буде заслуханий річний звіт команди Коломойського», – повідомив Філатов.

Він закликав симпатиків команди колишнього голови облдержадміністрації «перестати пити валер’янку» і «показати всьому світу, що ми можемо бути цивілізованими людьми, для яких наша країна вища за амбіції».

Уночі 25 березня після зустрічі президента України Петра Порошенка з головою Дніпропетровської облдержадміністрації Ігорем Коломойським глава держави прийняв відставку керівника області.

Ігор Коломойський став головою облдержадміністрації 2 березня 2014 року. Його призначив Олександр Турчинов, який після втечі з України Віктора Януковича і членів його уряду у статусі голови Верховної Ради став виконувачем обов’язків президента України.

Порошенко підписує заяву про відставку Коломойського
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:32 0:00

На цю ж тему:

«Очевидно, президентом вибраний дуже високий критерій, що стосується бізнесменів на посадах» далі

25.03.2015
Коломойський і його команда торік вчинили подвиг – Геращенко

«Російські агенти, визначених ГРУ на роль дніпропетровських губарєвих, болотових і безлерів, були вивезені на прогулянку до лісу»
далі

XS
SM
MD
LG