Доступність посилання

ТОП новини

У Запоріжжі урочисто зустрічають демобілізованих бійців 23-го батальйону


У Запоріжжі урочисто зустрічали демобілізованих бійців 23-го окремого мотострілецького батальйону 93-ї окремої механізованої бригади.

«Відчуття подвійні. З одного боку, радість, а з іншого боку, щось не доробили. Я сподіваюсь, що нас не забудуть і покличуть у потрібний момент», – поділився враженнями один із бійців батальйону, снайпер Сергій Солодовкін.

Наразі до Запоріжжя прибуло 47 демобілізованих бійців, які несли службу у Волноваському районі Донецької області. Частина бійців батальйону далі перебуває в зоні АТО.

У кінці квітня минулого року батальйон було створено як підрозділ територіальної оборони, а згодом він був ведений до складу 93-ї окремої механізованої бригади. Первинна чисельність військового підрозділу, за словами представників обласного військкомату, складала понад 400 осіб.

«Після бойового злагодження 10 травня вони були перекинуті в Бердянський район, а потім 1 червня вони були передислоковані в зону АТО під Маріуполь. З того моменту і до сьогоднішнього часу вони перебувають у зоні АТО», – повідомив заступник військового комісара області Михайло Логвінов.

Антитерористична операція на сході України проти підтримуваних Росією збройних сепаратистів і російських військ триває від квітня минулого, 2014 року.

XS
SM
MD
LG