Доступність посилання

ТОП новини

Москаль: Станицю Луганську і Новотошківку бойовики обстріляли з «Градів»


Геннадій Москаль, голова Луганської ОДА
Геннадій Москаль, голова Луганської ОДА

У ніч на суботу бойовики у селищі Новотошківка та Станиця Луганська на Луганщині застосували системи залпового вогню «Град». Про це на своєму сайті повідомив голова Луганської ОДА Геннадій Москаль.

«Близько 23-ї години був обстріляний 29-й блокпост на автодорозі Бахмутка та позиції українських силовиків у смт. Новотошківка (Попаснянський район)…Крім того, починаючи з півночі й до 3:30 ранку на околиці Новотошківки поблизу автобусної зупинки тривало бойове зіткнення з використанням автоматичної зброї та гранатометів. Очевидно, в селище намагалася зайти розвідувально-диверсійна група бойовиків. А в Станиці Луганській з 21-ї до 23-ї години спалахували автоматичні та кулеметні черги, періодично вибухали мінометні міни. В центральній частині селища зникло світло, інформації про постраждалих немає. Застосування «Градів» вперше після мінських угод свідчить про те, що ніякої довіри до терористів бути не може», – заявив Геннадій Москаль.

За даними прес-центру АТО, загалом з вечора п’ятниці і до ранку суботи бойовики на Донбасі 8 разів порушили режим тиші. Водночас сепаратисти на своїх сайтах пишуть про 27 фактів використання вогню українськими військовослужбовцями.

XS
SM
MD
LG