Доступність посилання

ТОП новини

Міліція почала розслідувати вбивство Бузини як умисне


Місце вбивства Олеся Бузини (фото зі сторінки Анни Демид у Фейсбук)
Місце вбивства Олеся Бузини (фото зі сторінки Анни Демид у Фейсбук)

За повідомленням прес-служби столичної міліції, відомості про вбивство журналіста Олеся Бузини внесені до єдиного реєстру досудового розслідування за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

За словами начальника міліції Києва Олександра Терещука, правоохоронці встановили та опитали близько п’яти свідків, які бачили момент вбивства. Відеокамери, встановлені на будинку, зафіксували рух синього автомобіля марки «Форд».

У столичній міліції зазначають, що по тривозі піднятий гарнізон міліції Києва, введено в дію оперативний план по затриманню злочинців «Сирена».

За даними попереднього огляду тіла встановлено, що потерпілому стріляли в голову і груди. Точна кількість пострілів встановлюється.

У Києві невідомі застрелили журналіста Олеся Бузину. Він відомий своїми провокативними українофобськими заявами у ЗМІ, є автором скандальних книжок «Воскрешение Малороссии», «Вурдалак Тарас Шевченко».

Також Бузина був кандидатом у народні депутати України по мажоритарному київському міському виборчому округу № 223 від партії «Русский блок».

Президент України Петро Порошенко вимагає швидкого і прозорого розслідування убивств колишнього народного депутата Олега Калашникова, якого вбили напередодні ввечері 15 квітня, та журналіста Олеся Бузини.

XS
SM
MD
LG