Доступність посилання

ТОП новини

На нафтобазі під Васильковом продовжує фітілювати резервуар з бензином − ДСНС


Станом на 21.00 неділі 14 червня резервуар об'ємом 900 кубометрів з бензином на нафтобазі БРСМ під Васильковом продовжує фітілювати в нижній частині, внаслідок спалаху відновилося фітілювання з верхнього дихального клапану. Про це повідомляє прес-служба Державної служби надзвичайних ситуацій України.

«Продовжується перекачування дизельного пального з трьох резервуарів ємністю по 900 кубічних метрів нафтобази БРСМ до резервуарів нафтобази КЛО. Поки що рятувальники перекачали близько 1 тисячі 400 кубометрів дизельного пального», − йдеться у повідомленні.

Наразі триває очистка території від нафтопродуктів, які витекли з резервуарів. Рятувальники розсипають спеціальний реагент.

Вчора, близько 07:00, в ДCНС заявили про остаточну ліквідацію пожежі на нафтобазі e Київській області, але вже до обіду того ж дня стало відомо, що пожежа знову відновилася.

В результаті пожежі, за останніми даними, загинули 5 осіб і близько 20 постраждали.

За фактом загибелі людей під час пожежі МВС порушило справу за статті 275 Кримінального кодексу. Раніше також повідомлялося про справу, відкриту за статті 273. У МВС вже повідомили, що нафтобаза не була введена в експлуатацію належним чином.

XS
SM
MD
LG