Доступність посилання

ТОП новини

Білборди угруповання «ЛНР». Нащадок Партії регіонів готується до виборів (фотогалерея)

Спекуляція на війні, комунальні борги та передвиборна агітація. На відміну від окупованої Донеччини, сепаратисти угруповання «ЛНР», яке визнане в Україні терористичним, не намагаються додати оптимізму луганчанам.

Більшість місць для білбордів у Луганську залишаються порожніми – ділове життя у найсхіднішому обласному центрі України завмерло. Однак, бойовики угруповання «ЛНР» використовують рекламні площі для власної агітації. На противагу донецькам «колегам», тут немає єдиної концепції просування бренду «ЛНР». Навпаки, Ігор Плотницький і його оточення із більшою наснагою «піарять» луганського нащадка Партії регіонів – так званий «суспільний рух «Мир Луганщині», що, за задумом верхівки угруповання «ЛНР», повинен взяти більшість голосів на майбутніх місцевих виборах, що всупереч Мінським домовленостям призначені тут без узгодження з українською владою на 1 листопада.

Але сепаратисти не забувають і про військову пропаганду. Активно використовується тематика Другої світової війни, а також зображення жахів сучасної війни, щоб зумовити вступ жителів Луганська до лав збройних підрозділів сепаратистів. Інша популярна тема – нагадування про потреби сплачувати комунальні борги, не зважаючи на те, що більшість мешканців окупованого міста не має роботи і постійної заробітної плати.

XS
SM
MD
LG