Доступність посилання

ТОП новини

За минулу добу на Донбасі втрат серед військових не було – Мотузяник


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

За минулу добу внаслідок бойових дійна Донбасі жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений, повідомив речник адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

За його словами, сепаратисти кілька разів відкривали вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів поблизу Авдіївки та Пісків.

Крім того, у штабі АТО повідомили, що уранці проросійські бойовики зновуобстріляли и позиції українських військових біля цих населених пунктів, обстріли велися з напрямку села Спартак.

Натомість сепаратисти угруповання «ДНР» заявляють, що за минулу добу українські військові 14 разів порушили режим припинення вогню, а також стверджують, що сили АТО всю ніч вели обстріл села Спартак під Донецьком, у тому числі з танків. Бойовики угруповання «ЛНР» про оперативну ситуацію на території, яку вони контролюють, не повідомляють.

Останніми тижнями в зоні АТО фіксувалось відносне затишшя і майже відсутність обстрілів, за винятком поодиноких. Це було пов’язано зокрема із тим, що сторони конфлікту під наглядом представників ОБСЄ відводили озброєння від лінії зіткнення.

XS
SM
MD
LG