Доступність посилання

ТОП новини

Патрульну поліцію Львова очолив Пузиревський, Зозуля очолить патрульну поліцію Києва – агентство


У Львові тимчасовим виконувачем начальника управління патрульної поліції в місті призначений рядовий поліції Антон Пузиревський, повідомило агентство УНІАН із посиланням на прес-службу патрульної поліції Львова.

За повідомленням, у вівторок, 17 листопада відбулося його офіційне представлення.

«Освіта вища, у 2007 році закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка. Спеціальність за освітою: психологія. Упродовж 6 місяців проходив службу у Збройних силах України (квітень – вересень 2014 року), брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей», – повідомляє прес-служба.

Щодо попереднього керівника патрульної поліції Львова Юрія Зозулі у прес-службі патрульної поліції Львова повідомили, що його призначено начальником управління патрульної поліції міста Києва.

36-річний Антон Пузиревський до нинішнього призначення обіймав посаду командира третього батальйону управління патрульної поліції Львова. Уродженець міста Червонограда на Львівщині.

26-річний Юрій Зозуля очолював патрульну поліцію Львова з 20 серпня.

Олександра Фацевича, який спершу очолював патрульну поліцію Києва, 6 листопада призначили заступником голови Національної поліції України, головою патрульної поліції України.

У понеділок, 16 листопада, коли стали відомі перші повідомлення про нові призначення, громадські активісти у Львові розповіли Радіо Свобода, що минулого тижня відправили в Міністерство внутрішніх справ України кілька скарг на роботу Юрія Зозулі, якого звинувачували в тому, що він не зумів створити здорову атмосферу в колективі. «Більшість поліцейських порядні люди, але атмосфера створилась нездорова. У нас є багато інформації, сподіваємось, що приїде внутрішня безпека, і ми всі матеріали передамо», – розповіла громадський активіст Наталя Шелестак.

Однією із версій щодо зміни керівника патрульної поліції Львова активісти називали те, що він мав конфлікт із журналістами і громадськими активістами.

Сам Зозуля в останньому наразі інтерв’ю Радіо Свобода заявляв, що не знає ні про які скарги.

XS
SM
MD
LG