Доступність посилання

ТОП новини

«Укренерго»: є домовленість з учасниками блокади про завершення ремонту ЛЕП


Зруйновані ЛЕП на Херсонщині
Зруйновані ЛЕП на Херсонщині

Голова «Укренерго» Всеволод Ковальчук повідомляє про досягнення домовленостей з активістами блокади Криму щодо завершення ремонтних робіт на електролінії «Каховська –Титан».

«Міністр енергетики Володимир Демчишин повідомив про досягнення домовленостей зі штабом громадської блокади Криму про завершення робіт з відновлення лінії 220кВ «Каховська – Титан». Лінійна бригада вже висувається на місце. Упродовж кількох годин закінчимо монтаж проводу і знімемо базове заземлення. Питання про включення лінії ще обговорюється», – повідомив Ковальчук у неділю, 29 листопада, на своїй сторінці у Facebook.

У Криму 22 листопада через пошкоджених опор ліній електропередач (ЛЕП) у Херсонській області сталося відключення електроенергії, що надходить на територію півострова з материкової частини України. Увечері 24 листопада в «Укренерго» повідомили, що ремонтні бригади відремонтували опору однією з пошкоджених ліній електропередач у Херсонській області – «Каховка-Титан». Проте пізніше активісти блокади Криму стали перешкоджати підключенню ЛЕП.

Учасники блокади висували умовою допуску ремонтників до електроопори недопущення поставок електроенергії до Криму.

XS
SM
MD
LG