Доступність посилання

ТОП новини

Секретний автопарк МВС («СХЕМИ» | ВИПУСК №68)


Також у випуску: «Межигір’я» можуть закрити

Секретний автопарк МВС

Дорогі автомобілі за державні кошти дуже полюбляла купувати минула влада. Нові керманичі країни, щойно потрапивши у високі кабінети, з метою економії оголосили тотальний розпродаж люксових авто.

От тільки цей розпродаж чомусь не торкнувся Міністерства внутрішніх справ, де керівники і далі користуються автомобілями злочинної влади. Наприклад, один із заступників міністра Арсена Авакова навіть не гребує Каділаком Ескалейд, який коштує близько 50 тисяч доларів.

У минулих програмах ми розповідали про автопарки Служби безпеки та Генпрокуратури. А на яких автівках їздять у Міністерстві внутрішніх справ? Про це у продовженні серії розслідуваннь Михайла Ткача «Секретний автопарк».

«Межигір’я» можуть закрити

Цього тижня до колишньої резиденції колишнього президента Віктора Януковича у «Межигір’ї» приїздила висока делегація. Полковники та генерали з Міністерства оборони приїхали сюди, бо зазіхають на те, щоб зробити тут закритий реабілітаційний центр Міноборони. Сталося це з подачі президента, який у жовтні сказав, що в нього є така гарна ідея.

Ані тих, хто вже два роки стежить за колишньою домівкою Януковича, ані людей, які сотнями тисяч ходили до «Межигір’я» як до музею корупції, ніхто чомусь не спитав.

Більше про оглядини знає Сергій Андрушко, який 7 грудня брав у них участь.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG