Доступність посилання

ТОП новини
Події

Брифінг Міхеїла Саакашвілі щодо інциденту з Арсеном Аваковим (пряма трансляція)


15 грудня в Українському кризовому медіа-центрі о 20:00 відбудеться брифінг голови Одеської обласної державної адміністрації Міхеїла Саакашвілі. Повідомляється, що на брифінгу будуть оприлюднені «нові подробиці стосовно інциденту під час учорашнього засідання Національної ради реформ».

14 грудня під час засідання Ради реформ між міністром внутрішніх справ України Арсеном Аваковим і Міхеїлом Саакашвілі відбувся конфлікт, під час якого, як повідомляє Арсен Аваков, він виплеснув воду в обличчя Міхеїлу Саакашвілі. За словами Авакова, коли він запитав Саакашвілі, чому той спілкувався з російським олігархом щодо Одеського припортового заводу і як це пов’язано з його приватизацією, Саакашвілі «зірвався в істерику» і почав на нього кричати. У відповідь, як зазначив міністр, він виплеснув воду в обличчя керівнику Одещини.

У Міхеїла Саакашвілі своя версія перебігу інциденту. І він вимагає від прес-служби Адміністрації президента України оприлюднити повний відеозапис інциденту, який він називає «негідною і провокаційною поведінкою прем’єр-міністра і міністра внутрішніх справ».​

XS
SM
MD
LG