Доступність посилання

ТОП новини

Зелене світло для прем’єра («СХЕМИ» | ВИПУСК №69)


Для проїзду кортежу Арсенія Яценюка у Києві вимикають світлофори та блокують рух іншого автотранспорту

Зелене світло для прем’єра

Через два роки після початку Євромайдану, схоже, в Україну повертається згубна практика часів Віктора Януковича, коли автошляхи перекривали для проїзду високопосадовців.

Наприклад, прем’єр-міністр Арсеній Яценюк щоранку так поспішає на роботу, що для проїзду прем’єрського кортежу вимикають світлофори та блокують рух іншого автотранспорту. Як український прем'єр-міністр робить для себе комфорт у столичних заторах, досліджував Михайло Ткач.

Хто поклав око на «Межигір’я»

Минулого тижня до колишньої резиденції колишнього президента Віктора Януковича у «Межигір’ї» приїздила висока делегація. Полковники та генерали з Міністерства оборони приїхали сюди, бо зазіхають на те, щоб зробити тут закритий реабілітаційний центр Міноборони. Сталося це з подачі президента, який у жовтні сказав, що в нього є така гарна ідея. Ані тих, хто вже два роки стежить за колишньою домівкою Януковича, ані людей, які сотнями тисяч ходили до «Межигір’я» як до музею корупції, ніхто чомусь не спитав. Більше про оглядини знає Сергій Андрушко, який 7 грудня брав у них участь.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG