Доступність посилання

ТОП новини

Гризлов відвідав Київ у рамках контактної групи – МЗС України


Борис Гризлов
Борис Гризлов

Представник Росії Борис Гризлов приїхав до Києва у рамках діяльності у Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі, повідомив директор департаменту політики і комунікацій МЗС України Олексій Макеєв.

«Він приїхав не як представник Російської Федерації на двосторонні переговори, він приїхав як частина цього тристороннього формату, який є важливим механізмом для врегулювання ситуації на Донбасі. Цей візит ми розцінюємо виключно як його участь у Тристоронній контактній групі», – сказав Макеєв 11 січня в ефірі «5-го каналу».

Раніше у понеділок речниця представника України у контактній групі, екс-президента Леоніда Кучми Дарка Оліфер повідомила, що у Києві Леонід Кучма зустрівся з представником Росії у контактній групі Борисом Гризловим.

За її словами, під час розмови Кучма і Гризлов обговорили підготовку до засідання контактної групи, яке заплановане на 13 січня.

Перед розмовою з російським представником Кучма провів зустріч з представником ОБСЄ в тристоронньої групі Мартіном Сайдіком, під час якої також обговорили порядок денний цього засідання, додала Оліфер.

Наступне засідання контактної групи в Мінську заплановане на 13 січня.

Наприкінці грудня 2015 року президент Росії Володимир Путін призначив колишнього спікера Державної думи Росії Бориса Гризлова повноважним представником Москви у Тристоронньої контактній групі щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

На цю ж тему:

11.01.2016
Оліфер: Кучма зустрівся з Гризловим у Києві

Перед розмовою з російським представником Кучма провів зустріч із представником ОБСЄ в тристоронньої групі Мартіном Сайдіком далі

XS
SM
MD
LG