Доступність посилання

ТОП новини

З-під завалів будинку у Києві дістали тіла 2 загиблих – ДСНС


У центрі Києва у будинку обвалилися кілька поверхів, 25 лютого 2016 року
У центрі Києва у будинку обвалилися кілька поверхів, 25 лютого 2016 року

Рятувальники витягли з-під завалів будинку на вулиці Богдана Хмельницького у Києві тіла двох загиблих, повідомляють у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

«04:25 з-під завалів перекриттів будинку по вулиці Богдана Хмельницького у Києві вилучено тіло однієї загиблої особи, об 08:25 було вилучено ще одне тіло загиблої людини», – повідомили у ДСНС вранці 27 лютого.

Рятувальники продовжують працювати на місці. У п’ятницю тут з-під завалів врятували 6 людей.

25 лютого у центрі Києва на вулиці Богдана Хмельницького в одному з будинків обвалилися кілька поверхів, під завалами опинилися будівельники. У ДСНС повідомили, що у відселеному п’ятиповерховому будинку під час розбирання внутрішньої стіни стався обвал перекриттів з п’ятого по перший поверх.

Міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що будівельні роботи у будинку, в якому стався обвал, відбувалися з порушенням техніки безпеки і без будь-яких дозвільних документів.

Київська місцева прокуратура відкрила кримінальне провадження за статтею про порушення правил охорони праці, що спричинило тяжкі наслідки.

Раніше на сайті КМДА повідомили, що на місці обвалу будинку знайдено тіло одного загиблого будівельника, але доступ до нього обмежений через «загрозу обвалу інших уламків».

XS
SM
MD
LG