Доступність посилання

ТОП новини

Голову Нацполіції Вінничини перевіряють щодо сепаратизму – Деканоїдзе


Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе
Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе

Голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе повідомляє, що керівництво Нацполіції проводить службове розслідування щодо звинувачень голови поліції Вінницької області Антона Шевцова у сепаратизмі і звернулося з відповідним проханням до СБУ.

«Я думаю, що перевірка буде абсолютно відкритою», – сказала Деканоїдзе в ефірі «5 каналу».

Вона висловила сподівання, що найближчим часом громадськість отримає офіційну відповідь щодо цього. «Переатестація до Вінниці поки що не дійшла, тому що ми тільки переатестували п’ять областей і зараз закінчуємо в Одесі і в Миколаївській області», – зазначила Хатія Деконаїдзе.

За її словами, Шевцов також самостійно звернувся до СБУ через звинувачення.

Активісти звинувачують начальника поліції Вінницької області Антона Шевцова у сепаратизмі. Вони кажуть, що на його сторінці у соцмережах помітили світлини з російським боксером і політиком Миколою Валуєвим, а членів його родини на тлі російської техніки під час святкування 9 травня у Севастополі.

2 липня 2015 року Верховна Рада ухвалила законопроект про Національну поліцію. Відповідно до закону, до складу Національної поліції увійдуть підрозділи кримінальної та патрульної поліції, а також органи досудового розслідування, поліція охорони, спецполіція та поліція особливого призначення.

XS
SM
MD
LG