Доступність посилання

ТОП новини

За добу в зоні бойових дій на Донбасі поранені шестеро українських військових – речник


(©Shutterstock)
(©Shutterstock)

Упродовж доби 23 березня в зоні бойових дій на Донбасі поранені шестеро українських бійців, повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Олександр Мотузяник.

«Четверо наших бійців зазнали поранень в Авдіївці. Окрім цього, двоє військовослужбовців ЗСУ зазнали ушкодження внаслідок підриву на ворожій розтяжці в Станиці Луганській», – розповів речник.

Українські військові раніше повідомли, що впродовж доби 23 березня сепаратисти здійснили 53 обстріли позицій ЗСУ – переважно на Донецькому напрямку в вечірні години.

Сепаратисти з угруповання «ДНР» напередодні заявили, що українська сторона обстріляла ділянку траси Донецьк-Горлівка поблизу Ясинуватої з мінометів калібру 120 міліметрів. Сайти луганських сепаратистів про обстріли на територіях, які вони контролюють, не повідомляють.

У січні Тристороння контактна група у Мінську заявила про чергову домовленість про припинення вогню у зоні бойових дій на сході України з 14 січня. Однак відтоді сторони конфлікту неодноразово звинувачували одна одну в порушенні «режиму тиші».

XS
SM
MD
LG