Доступність посилання

ТОП новини

Головний редактор «Української правди» пов’язує загибель Шеремета з його професійною діяльністю


Автомобіль, у якому загинув журналіст Павло Шеремет
Автомобіль, у якому загинув журналіст Павло Шеремет

Головний редактор інтернет-видання «Українська правда» Севгіль Мусаєва-Боровик пов’язує загибель журналіста Павла Шеремета з його професійною діяльністю. Про це на місці трагедії, що сталася в центрі Києва 20 липня, Мусаєва-Боровик заявила кореспондентові Радіо Свобода.

Місце вибуху огороджене, працює поліція.

«Попередньо слідчі кваліфікують цю подію як умисне вбивство. Розпочато досудове розслідування», – мовиться в повідомленні на сайті Головного управління Національної поліції в Києві.

Вибух стався о 7:45 ранку, коли Шеремет їхав в машині. Після 8:00 на радіо «Вєсті» відбувся ефір з президентом Федерації легкої атлетики України Ігорем Гоцулом, який мав вести Павло Шеремет. Замість нього ефір вела колега Шеремета.

У Києві внаслідок вибуху загинув журналіст «Української правди» (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:02:11 0:00

Павло Шеремет – білоруський, російський та український журналіст телебачення, радіо і періодичних видань, у 1990-х – 2000-х роках керівник відділу спеціальних інформаційних проектів російського телеканалу ОРТ, згодом – «Першого каналу». Останні п’ять років жив у Києві, працював в «Українській правді», а також на радіо «Вести».

XS
SM
MD
LG