Доступність посилання

ТОП новини

Поліція: від 29 січня в Авдіївці загинула 1 людина, поранені 7 мирних жителів


Пошкоджений будинок в Авдіївці, 1 лютого 2017 року
Пошкоджений будинок в Авдіївці, 1 лютого 2017 року

Поліція Донецької області повідомляє, що від 29 січня в Авдіївці загинула 1 людина, поранені 7 мирних жителів.

Як повідомляє прес-служба відомства, силовики відкрили понад 50 кримінальних проваджень за фактами обстрілів в Авдіївці.

За даними поліції, в Авдіївці внаслідок обстрілів пошкоджені 78 будівель, з яких 7 квартир, 70 приватних будинків та магазин.

Силовики повідомляють, що внаслідок артударів Авдіївка повністю знеструмлена, немає води, опалення аварійне.

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський раніше сьогодні повідомив, що бригада електромонтажників через обстріли так і не змогла поки що вийти в район пошкодження ЛЕП.

Останнім часом на Донбасі загострилася ситуація, зокрема, від 29 січня тривають запеклі бої неподалік Авдіївки. Сторони конфлікту звинуватили одна одну у спричиненні цих боїв, а також заявляють про жертви серед мирного населення внаслідок обстрілів.

Внаслідок кількаденних обстрілів Авдіївка залишається частково без електрики, у деяких оселях відсутні також вода і опалення, є проблеми з мобільним зв’язком. Угруповання «ДНР» зі свого боку повідомляло про обстріли низки населених пунктів на непідконтрольній Україні території. Складна гуманітарна ситуація склалася в окупованій Ясинуватій, що навпроти Авдіївки по той бік лінії фронту.

Бойовики з угруповання «ДНР» заявляють, що внаслідок сьогоднішніх обстрілів з боку українських військових Донецька і Макіївки поранені четверо мирних жителів.

XS
SM
MD
LG