Доступність посилання

ТОП новини

В Донецькі області внаслідок вибуху боєприпасу поранено двох людей – поліція


Двоє молодих людей поранено в результаті вибуху боєприпасів у селі Красна Поляна в Донецькій області. Про це повідомляє Головне управління Національної поліції в Донецькій області на сторінці у Facebook.

Повідомляється, що у занедбаній будівлі колишнього заводу в селі Красна Поляна група дітей шукала метал, коли один з них знайшов предмет, схожий на патрон. За попередніми даними, вибух стався в результаті необережного поводження з боєприпасами. Із травмами госпіталізовані 15-річний хлопчик і його 22-річний товариш.

У суботу в чергову частину Великоновоселківського відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що в лікарню були доставлені неповнолітній з діагнозом травматична ампутація 3-х пальців руки, а також повнолітній з ранами тулуба. Потерпілим надана допомога, їхнім життям нічого не загрожує.

Місце події і прилеглу територію обстежили вибухотехніки, попередня правова кваліфікація події – «умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження», повідомили в поліції Донецької області.

XS
SM
MD
LG