Доступність посилання

ТОП новини

Росія: Сєчин вдруге не прийшов до суду в справі Улюкаєва


Ігор Сєчин
Ігор Сєчин

Голова компанії «Роснєфть» Ігор Сєчин 15 листопада знову не з’явився до суду на допит у справі колишнього міністра економічного розвитку Росії Олексія Улюкаєва.

Як повідомила суддя Лариса Семенова, Сєчин був повторно викликаний по електронній пошті, факсом і звичайним поштовим відправленням. Електронне повідомлення отримане, але невідомо ким, рекомендований лист очікує на адресата в пункті вручення, сказала суддя.

13 листопада Сєчин уперше не прийшов на засідання суду у справі Улюкаєва. Суддя заявила, що повістку про виклик до суду відмовилися приймати за місцем роботи Сєчина.

Олексій Улюкаєв був затриманий у листопаді 2016 року біля офісу компанії «Роснєфть». За версією слідства, чиновник вимагав у Сєчина хабар у два мільйони доларів за позитивну оцінку угоди з купівлі компанії «Башнєфть».

Сам колишній міністр відкидає звинувачення і стверджує, що його затримання і кримінальне переслідування – це провокація з боку керівника компанії «Роснєфть» і ФСБ. Улюкаєв перебуває під домашнім арештом.

XS
SM
MD
LG