Доступність посилання

ТОП новини

Росія: представник Дерипаски заявив, що мільярдер звернеться до суду через розслідування Навального


Олег Дерипаска
Олег Дерипаска

Російський мільярдер Олег Дерипаска звернеться до суду через розслідування Фонду боротьби з корупцією, заснованого опозиційним політиком Олексієм Навальним, повідомив Радіо Свобода офіційний представник Дерипаски.

Він «застеріг» ЗМІ від поширення опублікованих опозиціонером відомостей, оскільки вони не відповідають дійсності, є «плодом уяви групи осіб» і «одним з проявів замовної кампанії, спрямованої на дискредитацію репутації» Дерипаски.

8 лютого з’явилося розслідування Фонду боротьби з корупцією, заснованого Навальним. Відповідно до нього, у серпні 2016 року заступник голови уряду Росії Сергій Приходько провів три дні на яхті Дерипаски.

Заступник голови уряду Росії й мільярдер, як стверджує Навальний, плавали на судні біля берегів Норвегії разом із «дівчатами з ескорт-агентств». Це стало відомо з Instagram і книжки однієї з цих дівчат, яка називає себе «Настею Рибкою». Навальний вважає «хабарем» те, що Дерипаска «катає на власній яхті чиновника найвищого рангу», а також оплачує йому послуги «дівчат з ескорт-агентств» і переліт до Норвегії на своєму приватному літаку.

Приходько поки не реагував на розслідування.

XS
SM
MD
LG