Доступність посилання

ТОП новини

Як у соцмережах жартують про «дорогеньку мою» та «несолодке життя» Порошенка


Відпочинок на Мальдівах, реформи, вибори – такі теми найбільше обговорювались під час великої прес-конференції президента України. Користувачі соцмереж жваво коментували тези Петра Порошенка і навіть створили нові меми.

Темою цьогорічної прес-конференції стали «Виклики 2018 року». І якщо нетривале очікування початку конференції ознаменувалось обговоренням ймовірних питань, то згодом почали з’являтись і аналогії з прес-конференціями Януковича.

Багато кого прес-конференція надихнула на спогади:

Де сидить Михайло Ткач?

Очікування на президента стало предметом перших жартів – користувачі почали пов’язувати затримку із присутністю в залі журналіста програми «Схеми» Михайла Ткача​.

І звісно ж, питання стосувалось одного із найбільш обговорюваних нині розслідувань «Схем» про відпочинок президента на Мальдівах:

Рекламна пауза Дмитра Гордона

Було запитання, яке стало чи не найбільш обговорюваним у контексті прес-конференції: журналіст Дмитро Гордон ставив запитання, включаючи в нього приховану рекламу свого творчого вечора у Львові.

Питання «Детектор медіа»

Журналіст «Детектор медіа» поставила запитання: «Як це – бути президентом-олігархом у країні, де люди живуть на межі гуманітарної катастрофи? Чи не відчуваєте свою ціннісну невідповідність цій посаді?»

У відповідь президент почав перелічувати свої досягнення на посаді й запросив журналістку провести з ним один день, аби вона змінила свою думку, звернувшись до неї: «Дорогенька моя».

Також президент додав, що він єдиний президент, чиї статки на посаді тільки зменшились:

«Я не Господь Бог»

На вже традиційне запитання про справу Шеремета президент пояснив, що він не Господь Бог.

Було й багато загальних питань до президента:

Президент України дві години відповідав на запитання журналістів. Повну версію прес конференції дивіться в записі живої трансляції на нашій сторінці в соцмережі фейсбук.

І насамкінець запитання від проекту Радіо Свобода «Крим.Реалії», відповідь на яке так і не вдалося отримати:

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG