Доступність посилання

ТОП новини

Захарченка поховали неподалік «Мотороли» та «Гіві» (відео)


Церемонія прощання з ватажком угруповання «ДНР» Олександром Захарченком, Донецьк, 2 вересня 2018 року
Церемонія прощання з ватажком угруповання «ДНР» Олександром Захарченком, Донецьк, 2 вересня 2018 року

Колишнього ватажка угруповання «ДНР» Олександра Захарченка поховали 2 вересня в Донецьку на цвинтарі «Донецьке море». Неподалік від його могили розташовані поховання ще двох відомих бойовиків, громадянина Росії Арсенія Павлова («Мотороли») та Михайла Толстих («Гіві»).

У Донецьку попрощалися з ватажком угруповання «ДНР» Захарченком – відео
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:28 0:00

Сепаратистські та російські ЗМІ повідомляють, що «десятки» або й «сотні тисяч» донеччан взяли участь у прощанні із Захарченком, яке тривало чотири години. Також у цих повідомленнях ідеться, що з окупованого Криму прибули на церемонію російський очільник півострова Сергій Аксьонов, екс-прокурор Наталія Поклонська, з сепаратистького регіону Грузії, Південної Осетії, її керівник Анатолій Бібілов тощо.

Читайте також – Смерть Захарченка: чисто російське вбивство

42-річний Захарченко загинув 31 серпня внаслідок вибуху в ресторані в центрі контрольованого бойовиками Донецька. «Виконувачем обов’язків» ватажка угруповання «ДНР» став Дмитро Трапезников.

Генеральна прокуратура України закриє провадження щодо загиблого ватажка угруповання «ДНР» Олександра Захарченка, заявив очільник ГПУ Юрій Луценко, передає ТСН.

«Буде прийняте процесуальне рішення в кримінальному провадженні. Я думаю, що ми зробимо це швидко і з відчуттям, що покарання знайшло злочинця», – сказав Луценко.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG