Доступність посилання

ТОП новини

Метро у Києві закриється сьогодні о 23:00 – Кличко


Попередньо, столичне метро не працюватиме до 3 квітня
Попередньо, столичне метро не працюватиме до 3 квітня

У вівторок, 17 березня, з 23-ї години «Київський метрополітен» припиняє перевезення пасажирів, повідомив у Telegram-каналі Мер Києва Віталій Кличко.

«Згідно з рішенням урядової комісії з техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій та постановою Кабінету міністрів, Київ повинен закрити метрополітен. Так само, як Дніпро та Харків. Тому сьогодні з 23-ї години «Київський метрополітен» припиняє перевезення пасажирів. Попередньо – до 3 квітня», – сказав Количко.

Кличко додав, що наземний пасажирський транспорт працює у штатному режимі, дублюючи лінії метрополітену.

«Закликаю киян піклуватися про своє здоров’я та безпеку і залишатися вдома. Ті ж, кому потрібно в цій ситуації їздити на роботу, мають берегти себе й оточуючих. Користуватися засобами індивідуального захисту», – сказав мер Києва.

Раніше сьогодні до 3 квітня також закрили метро у Харкові.

Увечері 16 березня Кабінет міністрів вирішив зупинити роботу метро в Києві, Харкові та Дніпрі для запобігання поширенню хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом. Крім того, з 18 березня зупиняться залізничні, авіаційні та автобусні міжміські та міжобласні пасажирські перевезення.

12 березня в Україні розпочався карантин через загрозу епідемії коронавірусної інфекції і для недопущення її поширення. Він триватиме три тижні – до 3 квітня.

Наразі в Україні офіційно сім підтверджених випадків захворювання на COVID-19, одна людина померла.

ВИБРАНЕ ВІДЕО

XS
SM
MD
LG