Доступність посилання

ТОП новини

Хованки Єрмака: таємні зв'язки та приховані контакти глави Офісу президента («СХЕМИ» №253)


«Схеми» давно спостерігали за тією діяльністю Єрмака, про яку не знайдеш згадок у офіційних звітах Банкової. Чиїми чартерами він пересувається? Та з ким таємно проводить зустрічі? Розслідування Михайла Ткача.


Офіс президента – це допоміжний орган, що має забезпечувати роботу глави держави, в реальності його керівник має чималий вплив на процеси управління країною. Так, Андрій Єрмак проводить переговори з Росією щодо майбутнього окупованих територій, звітує про боротьбу з коронавірусом і, схоже, має вплив і на кадрову політику.

Та чи справді він настільки впливовий? Про це свідчитиме те, чим закінчиться історія з оприлюдненими тиждень тому «плівками Єрмака», на яких фігурує брат керівника ОП – чи захитається під ним крісло, чи Зеленський навіть не відсторонить Єрмака на період офіційного розслідування?

Тим часом «Схеми» давно спостерігали за тією діяльністю Єрмака, про яку не знайдеш згадок у офіційних звітах Банкової. Чиїми чартерами він пересувається? Та з ким таємно проводить зустрічі? Розслідування Михайла Ткача.
XS
SM
MD
LG