Доступність посилання

ТОП новини

ПАРЄ проведе наступного тижня зимове пленарне засідання


Засідання проведуть з 25 до 28 січня в гібридному форматі
Засідання проведуть з 25 до 28 січня в гібридному форматі

Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) проведе зимове пленарне засідання 2021 року з 25 до 28 січня в гібридному форматі, що дозволить членам ПАРЄ взяти участь віддалено або особисто у Страсбурзі, йдеться в анонсованому повідомленні Офісу Ради Європи в Україні.

«Асамблея обговорить етичні, правові та практичні міркування щодо вакцин проти COVID-19. Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) Тедрос Адханом Гебрейесус виступить перед парламентарями під час дебатів. Інші теми порядку денного включають етнічне профілювання у Європі, обмеження діяльності неурядових громадських організацій у державах-членах Ради Європи і дискримінацію осіб із хронічними та довготривалими захворюваннями», – зазначили раніше в Офісі Ради Європи в Україні.

Повідомляється, що під час сесії асамблея обиратиме заступника генсекретаря Ради Європи, Генсекретаря Асамблеї та суддів Європейського суду з прав людини від Греції і Швейцарії – ці вибори відбудуться шляхом індивідуального електронного голосування.

Читайте також: Бюро ПАРЄ відхилило пропозицію Росії провести дебати про український мовний закон – депутат

Раніше стало відомо, що представники усіх фракцій українського парламенту одноголосно висловилися за те, щоб відвідати січневу сесію ПАРЄ.

XS
SM
MD
LG