Доступність посилання

ТОП новини

У центрі Києва мітингують учасники протестного автопробігу


Кілька сотень учасників автопробігу «Марш протесту» і громадян, що їх підтримують, мітингують на Європейській площі в Києві.

Учасники протесту тримають прапори громадських організацій, які вони представляють, зокрема Асамблеї громадських організацій малого й середнього бізнесу й Ради підприємців.

Мітингувальники вимагають не допустити ухвалення нової пенсійної реформи, провести індексацію зарплат і пенсій громадян у зв’язку з необґрунтованим підняттям цін на бензин і товари першої необхідності, а також внести зміни до Податкового кодексу щодо спрощеного оподаткування для підприємців середнього бізнесу.

Учасники мітингу планують за його підсумками ухвалити резолюцію, що мають намір передати представникам влади.

Перед людьми, що зібралися, виступають учасники автопробігу, а також депутати від БЮТ.

Сьогодні близько 80 автомобілів – учасників акції «Автомобільний марш протесту по Україні» приїхали до Києва із західних і східних міст України.

Автопробіг стартував 21 березня одночасно з Заходу і Сходу України – зі Львова та Луганська – під гаслом: «Відбери у олігархів Україну, поверни її громадянам!».

Своєю акцією учасники автопробігу закликають захистити Конституцію, зупинити економічні репресії і соціальні експерименти під виглядом реформ, створити умови для розвитку підприємництва та економіки України.
XS
SM
MD
LG