Доступність посилання

ТОП новини

Кучма не бачить необхідності в допитах Литвина


Колишній Президент України Леонід Кучма не бачить необхідності у проведенні допитів колишнього глави його адміністрації, а нині голови Верховної Ради Володимира Литвина.

Про це Кучма заявив біля центрального входу Головного слідчого управління Генеральної прокуратури, куди втретє прийшов на допит, відповідаючи на запитання, які ще слідчі дії заплановані у його справі, і чи будуть, зокрема, допитувати Литвина.

«Ні, я про це не знаю, я не бачу необхідності. Але я не слідчий, вибачте», – сказав екс-президент.

Разом із тим, на уточнююче запитання, чи готовий він до очної ставки з Литвином, Кучма відповів: «Я готовий Володимиру Михайловичу в очі дивитися один одному скільки завгодно, як вам зараз дивлюся».

Також екс-президент підтвердив, що Литвин свого часу на посаді керівника адміністрації глави держави щодня надавав йому аналітичні записки про ситуацію в державі.

«Литвин зобов’язаний був, як глава адміністрації, за посадою, давати мені аналітичні записки, що відбувається у країні. Це його обов’язок», – сказав Кучма.

Водночас екс-президент знову заявив, що не хоче очної ставки з колишнім офіцером управління Державної охорони України майором Миколою Мельниченком.
XS
SM
MD
LG