Доступність посилання

ТОП новини

Український дипломат отримав усну догану за інцидент зі стюардесою


Міністерство закордонних справ підтверджує інцидент, що стався між українським дипломатом та стюардесою у міжнародному аеропорту «Шереметьєво» (Росія). Як повідомив речник МЗС Олександр Дикусаров, 4 квітня в аеропорту «Шереметьєво» стався інцидент між працівником Центрального апарату МЗС України Володимиром Коноваловим та стюардесою рейсу «Ханой – Москва» Іриною Щербаковою.

«Ми уважно проаналізували ситуацію, яка була викликана тим, що нашому співробітникові не сподобався рівень обслуговування у літаку, в результаті чого і виникла перепалка. Тим не менше, Коновалов повернувся до Києва, відбулась його телефонна розмова з Щербаковою: він приніс їй вибачення за інцидент, який виник. Але враховуючи вимогливість до дій українських дипломатів, Володимирові Коновалову оголошена усна догана», – повідомив Дикусаров.

Таким чином, – зауважив речник МЗС, – інцидент можна вважати вичерпаним.

За повідомленням російських ЗМІ, внаслідок інциденту стюардеса отримала тілесні ушкодження: після приземлення літака у «Шереметьєво» її доправили до травмпункту, і на лікарняному вона проведе близько трьох тижнів. Справу проти Коновалова російські правоохоронці не порушили через його дипломатичний імунітет.
XS
SM
MD
LG