Доступність посилання

ТОП новини

Янукович вимагає термінового ухвалення антикорупційних законів


Президент України Віктор Янукович вимагає негайного ухвалення антикорупційних законопроектів.

«Насамперед ідеться про радикальне подоланні корупції», – заявив глава держави у щорічному посланні, з яким виступив сьогодні у Верховній Раді.

«Корупція в Україні – системне явище, вона руйнує державу та принижує кожного громадянина, який змушений захищати свої інтереси на основі тіньових відносин», – наголосив Президент.

За словами Януковича, сьогодні корупція стала загрозою для конституційних прав громадян. «Тому закриття корупційних схем і термінове ухвалення антикорупційних законів – це моя категорична вимога», – заявив він.

«Вимагаю від правоохоронного сектора й від нашого суддівського корпусу неухильного дотримання закону, чесності під час розслідування справ і при ухваленні судових вироків. Саме так ми зможемо поставити крапку в тих справах, які тривалий час непокоять суспільство», – заявив Янукович.

Він наголосив, що «розслідування зловживань високих посадовців з урядових кабінетів, злочини проти журналістів і відомих громадських діячів буде доведено до логічного завершення».

Президент також вимагає від СБУ та МВС посилення боротьби з наркоторгівлею і наркобізнесом.

Сьогодні Янукович виступив зі своїм першим посланням, озвученим у Верховній Раді. Влітку минулого року він виступав із посланням до українського народу в палаці «Україна».
XS
SM
MD
LG