Доступність посилання

ТОП новини

У Львові Януковича зустріли пікетом


У Львові кілька десятків представників Всеукраїнського об’єднання «Свобода», а також представники партії «За Україну!» проводять акцію протесту у зв’язку з приїздом до міста Президента України Віктора Януковича.

Протестувальники пікетують в’їзд на вулицю Пастернака, на якій розташована будівля Палацу культури працівників Львівської залізниці, де має відбутися розширене засідання регіонального комітету з економічних питань під головуванням глави держави.

Співробітники міліції перекривають дорогу пікетникам до самого Палацу культури, тому пікет відбувається приблизно за 120 метрів від входу до будівлі. Також правоохоронці перекрили всі під’їзди та підходи до Палацу культури залізничників. Міліціонерів близько 50-60 осіб і приблизно така ж кількість співробітників «Беркута».

Близько 30 пікетувальників змогли прорвати міліцейський кордон і наразі перебувають біля тильної сторони будівлі Палацу культури. Раніше під час спроби учасників пікету прорватися безпосередньо до будівлі сталася коротка сутичка між ними та співробітниками міліції.

Пікетники скандують «Ганьба!», «Слава Україні!», «Янукович, віддай Табачника!». Також вони тримають плакат «Зупиніть банду суддів на службі в рейдерів».

Президент Янукович сьогодні відвідує Львівську область із робочим візитом. Він планує ознайомитися з ходом підготовки аеропорту та стадіону до проведення Євро-2012, а також провести розширене засідання регіонального комітету з економічних питань, на якому обговорюватиметься розвиток спортивної та туристичної ініціативи в контексті реалізації національного проекту «Олімпійська надія-2022».
XS
SM
MD
LG