Доступність посилання

ТОП новини

До Луценка в СІЗО не пускають лікарів – дружина


Здоров’я колишнього голови МВС Юрія Луценка, який уже чотири місяці перебуває в СІЗО, значно погіршилося, водночас слідчий не допускає до нього лікарів, повідомляє прес-служба «Народної самооборони» з посиланням на дружину політика Ірину Луценко.

«Юра ніколи на жалівся, лише інколи звертав увагу на якісь незручності. Але наразі стан його здоров’я погіршився, і це видно з першого погляду», – сказала Луценко.

Вона також повідомила, що зверталася до однієї з клінік, описала симптоми погіршення здоров’я Луценка, й лікарі порадили їй зробити розгорнуті аналізи крові.

«Забір крові відбувся в СІЗО. Результати аналізів підтвердили, що в організмі мого чоловіка відбувається певний запальний процес у досить серйозній динаміці. Пізніше начальник медчастини СІЗО особисто провів медичне обстеження і підтвердив, що мій чоловік має серйозні проблеми зі здоров’ям», – наголосила вона.

Луценко розповіла, що попри те, що вона подала всі необхідні документи для допуску до СІЗО кваліфікованого лікаря, слідчий відмовився видати відповідний дозвіл.

Дружина Луценка повідомила, що Анатолію Макаренку, який також перебуває в СІЗО й має серйозні проблеми зі здоров’ям, слідчі теж відмовили в наданні незалежної медичної допомоги за нібито неналежне оформлення запиту.

«Відмову в наданні кваліфікованої медичної допомоги моєму чоловікові я розцінюю як один із методів тиску на нього», – сказала дружина колишнього міністра.

Луценко перебуває в СІЗО з 26 грудня 2010 року.
XS
SM
MD
LG