Доступність посилання

ТОП новини

Янукович взяв участь у заупокійній службі за космонавтом Береговим


У Єнакієвому Президент України Віктор Янукович взяв участь у заупокійній літії за двічі Героєм Радянського Союзу, льотчиком-космонавтом Георгієм Береговим. Богослужіння у храмі Святого Георгія Побідоносця провів Митрополит Донецький і Маріупольський Іларіон, повідомляє прес-служба Президента.

Після завершення літії глава держави передав у подарунок храму Євангеліє і сказав кілька теплих слів про свого наставника та друга. «Сьогодні ми зібралися тут, щоб вшанувати пам’ять Георгія Берегового, який залишив про себе прекрасний слід у пам’яті людей. Все, що він робив – це подвиг – від початку до кінця», – сказав Янукович.

Президент відзначив, що у своєму житті ця людина зробила надзвичайно багато хороших, корисних для людей справ, та відіграла велику роль у житті Єнакієвого.

У заупокійній літії взяли участь родичі Берегового, які прибули з Москви – брат Михайло Тимофійович, діти Людмила та Віктор, а також онуки. Вшанували пам’ять свого колеги також російські і українські космонавти.

Раніше повідомляли, що саме Береговий, який свого часу був як депутат Верховної Ради СРСР впливовою особою, відіграв значну роль у знятті судимостей із молодого Януковича.
XS
SM
MD
LG