Доступність посилання

ТОП новини

На Прикарпатті серйозною проблемою стає наркоманія


На Прикарпатті серйозною проблемою стає наркоманія

Івано-Франківськ, 2 квітня 2001 - На черговому засіданні колегії при голові Івано-Франківської обласної держадміністрації відзначалося, що на Прикарпатті серйозною проблемою стає наркоманія, особливо поширення наркотиків у навчальних закладах.

На Прикарпатті у наркобізнес втягнуто понад 20 тисяч осіб. Про це повідомив на засіданні колегії заступник керівника обласного управління охорони здоров’я пан Михайло Кулаєць. Він також зазначив, що на обліку в області зараз перебувають понад 800 наркоманів. Проте медики впевнені, що їхнє число в регіоні вдесятеро більше. Кожен хворий на наркоманію, як заявив пан Кулаєць, залучає до вживання наркотиків 5-6 підлітків. Його інформацію також підтвердили представники правоохоронних органів. Лише в Івано-Франківську в так званій групі ризику перебуває 845 учнів шкіл. За даними працівників міліції, ще 50 осіб цієї групи вже активно вживають наркотики.

Тиждень тому, за даними міліції, було вперше затримано молодих людей з сильнодіючим наркотиком – героїном. Працівники міліції також назвала кілька Івано-Франківських навчальних закладів, де можна практично вільно придбати наркотики.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG