Доступність посилання

ТОП новини

Заступник торговельного представника США Джозеф Попович заявляє, що Сполучені Штати можуть запровадити санкції стосовно України, до кінця травня, якщо Україна не виконає низку запобіжних засобів для


Заступник торговельного представника США Джозеф Попович заявляє, що Сполучені Штати можуть запровадити санкції стосовно України, до кінця травня, якщо Україна не виконає низку запобіжних засобів для ліквідації виробництва "піратської" аудіо- і відеопродукції

Заступник торговельного представника США Джозеф Попович заявляє, що Сполучені Штати можуть запровадити санкції стосовно України, до кінця травня, якщо Україна не виконає низку запобіжних засобів для ліквідації виробництва "піратської" аудіо- і відеопродукції.

Вже 6 квітня Україна може відчути втрату перших $8 млн. через зняття пільг на імпорт окремих груп українських товарів, заявив Д.Попович на зустрічі з віце-прем'єр-міністром України Миколою Жулинським, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.

Дж. Попович перебуває в Києві для проведення українсько-американських консультацій з питань захисту прав інтелектуальної власності.

Представник США висловив думку, що для прискорення остаточного подолання цього негативного явища в Україні необхідно невідкладно запровадити низку запобіжних заходів, ухвалити закон про ліцензування в галузі оптичних носіїв, внести зміни до закону "Про авторське право", а також зміни до Адміністративного і Кримінального кодексів.
XS
SM
MD
LG