Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Медведчук зазначив, що у нього немає ані бажання, ані мети стати прем’єр-міністром України


Віктор Медведчук зазначив, що у нього немає ані бажання, ані мети стати прем’єр-міністром України

Київ, 9 квітня 2001 - Сьогодні на прес-конференції у Києві перший заступник голови Верховної Ради Віктор Медведчук ще раз зазначив, що у нього немає ані бажання, ані мети стати прем”єр-міністром України.

“Навіть якщо відбудеться відставка уряду Ющенка,” - зауважив Віктор Медведчук, -“ я не збираюся претендувати на посаду глави уряду.” При цьому він зазначив: “ А про те, що на це місце розглядають кандидатуру Миколи Азарова, я дізнався із засобів масової інформації.”

У перебігу сьогоднішньої прес-конференції у Києві пан Медведчук дав оцінку роботи уряду.

“Вважаю, що робота уряду Віктора Ющенка є незадовільною. Після його звіту 17 квітня може бути внесено кілька постанов з оцінкою роботи урядовців для затвердження парламентом”, - підкреслив віце-спікер. За його словами, дані кілька постанов будуть опрацьовані для того, щоб “узяти роботу Кабміну до відома, щоб визнати роботу уряду або недостатньою, або незадовільною, або задовільною.”

Але будь-яка оцінка, за словами Медведчука, не буде підставою для відставки уряду Ющенка. “Взагалі, у мене немає жодної інформації стосовно збору підписів у парламенті за відставку нинішнього уряду”, -підсумував Віктор Медведчук.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG